Museum opening hours: Elke 2de en 4de zondag van de maand van maart tot en met oktober.

Nieuw in de shop: onderzetters met foto’s

Naar aanleiding van de verzamelaarsbeurs van komende zondag 6 mei 2018 gingen we op zoek naar een nieuw item om als geschenk te geven aan iedereen die aansluit bij de Vrienden van het Brandweermuseum en om te verkopen in onze webshop. Tijdens een bezoekje aan de Museum Vakdagen in Eindhoven ontdekten we de houten onderzetters met foto’s en we waren direct verkocht.

We bestelden 2 sets van 6 onderzetters, allen met verschillende foto’s van de collectie van het Brandweermuseum. We verkopen deze onderzetters aan € 10,00 per setje. We hebben een eerste beperkte oplage gemaakt om te kijken of het in de smaak valt. Als dat zo is worden er sowieso bijgemaakt.

Je kan je setje nu al reserveren door aan te sluiten bij de Vrienden van het Brandweermuseum, het steuncomité voor het onderhoud en de restauratie van de collectie. Voor 1 setje kies je € 10 als bedrag. Wil je graag de 2 setjes, dan kies je € 20,00.
Je kan storten via de online betaalmodule. Klik hier om naar de betaalmodule te gaan.

Je kan je onderzetters ophalen in het Brandweermuseum. Indien nodig kunnen we ze ook versturen. Dan worden er wel verzendkosten aangerekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.