Museum opening hours: Elke 2de en 4de zondag van de maand van maart tot en met oktober.

Steun het Brandweermuseum

Steun het Brandweermuseum


Het museum heeft ook jouw hulp nodig!
Sluit nu aan bij de Vrienden van het Brandweermuseum.

Het voorbije jaar is er hard gewerkt aan een nieuw en ambitieus toekomstplan met als doel de zeer unieke collectie brandweererfgoed binnen een termijn van 6 jaar te ontwikkelen tot een hedendaags museum en belevingscentrum voor de brandweer. Het uiteindelijk doel is een door Vlaanderen erkend museum te worden zodat het museum werkingsmiddelen van de Vlaamse Overheid kan aanvragen.

De realisatie van het strategisch plan en de volledige make-over vraagt de komende jaren een hele investering die we als museum volledig zelf moeten dragen. Ook jij kan een steentje bijdragen als Vriend van het Brandweermuseum.

Word Vriend van het Brandweermuseum

Als lid help je het museum niet alleen financieel, je  geniet ook enkele extra’s. Als Vriend ontvang je onze nieuwsbrief over de verschillende activiteiten en je wordt regelmatig uitgenodigd om “in primeur” te komen genieten van de nieuwigheden die we allemaal in petto hebben. Zo ontvang je als eerste de nieuwe bezoekersgids die we dit jaar uitbrengen.

Je wordt lid van de Vrienden van het Brandweermuseum door een bedrag vanaf € 25,00 over te schrijven op de zichtrekening van het museum IBAN BE16 0682 1318 1674 met vermelding van ‘Lid 2019’ . We hopen je spoedig te mogen begroeten als lid van de Vrienden van het Brandweermuseum.

Vriend worden

Vriend van het Brandweermuseum Aalst